Haberler

HPE ve Nutanix, ProLiant DX cihazlarını piyasaya sürdü

0

ProLiant DX cihaz serisi HPE sunucuları, hiper birleşik altyapıyı ve hibrit bulutu birleştiren şirket içi işlemler için fabrikada yüklenmiş Nutanix yazılımıyla üretildi.

HPE ve Nutanix, ProLiant DX cihazlarını piyasaya sürdü

İki şirkete göre hem hiper birleşik altyapısı hem de hibrit bulut, işletmelerde ivme kazanıyor. Bunun nedeni ise işletmelerin yaşlanan BT altyapısının yerini almaya ve rekabeti artırmaya başlamasıdır.

Nisan 2019’da hibrit bir bulutun hizmet çözümü olarak sunulması için bir anlaşma imzalayan Hewlett Packard Enterprise (HP Enterprise) ve Nutanix, “açık, esnek ve birlikte çalışabilir bir model” ile pazara girmeye devam ediyor. İki şirket ayrıca dünya çapındaki işletmeler için hiper birleşik altyapıya daha kolay erişim sağlama konusunda hemfikir.

Hiper birleşik altyapı araçları ve yazılım tanımlı depolama ürünleri satan bulut bilişim yazılımı şirketi Nutanix ayrıca, HPE ProLiant DX serisi üzerindeki hızlı sunumunun Nutanix’in devam eden yatırımının bir parçası olduğunu belirtiyor. Yatırım, bir dizi yakın tarihli distribütör ve satıcı anlaşması, stratejik ortaklıklar ve ittifaklar, bölgesel pazarlama ve satış gücünün hızlı bir şekilde genişlemesini içeriyor.

İşletmeler, teknoloji altyapısının artık amaç için uygun olmadığını ve “yama” yapılmadığını veya kontrol edilemeyeceğini anlayabiliyor. DX şimdi, kendi seçtikleri donanım ve yazılım platformu ile kendi veri merkezlerini şartlarına göre modernize etmenin yollarını sunuyor.

Nutanix, BT’ye işlerine güç veren uygulamalara ve hizmetlere odaklanabilmesi için altyapıyı görünmez yapan bulut yazılımı ve hiper birleşik altyapı çözümleri sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up