Haberler

Apple, iPhone fotoğrafçılığını geliştirmek için İngiltere merkezli girişim ​​Spektral Edge’i satın aldı

0

iPhone fotoğrafçılığını daha da iyileştirmek amacıyla Apple, açıklanmayan bir ücret ödeyerek İngiltere merkezli bir startup olan ​​Spectral Edge’i satın aldı. İlk bilgiler, iPhone’larda çekilen fotoğrafları geliştirmek için kullanılabilecek bir teknoloji olduğu yönünde.

Girişim, geçen yıl bir yatırım döneminde 5,3 milyon dolar topladı

2014 yılında Doğu Anglia Üniversitesi’ndeki akademik araştırmalarla oluşturulan Spectral Edge’in algoritması, iPhone’larda Gece Modunu iyileştirebilecek düşük ışıklı akıllı telefon görüntülerini geliştirebiliyor.

iPhone 11 Pro, herkes için tasarlanan profesyonel bir kamera deneyimi oluşturmak için iOS’e derinlemesine entegre olan yepyeni Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameralı, dönüştürücü üçlü kamera sistemini piyasaya sürdü.

Üçlü kamera sistemi, Geniş ve Telefoto çerçevelemeyi seçebilme özelliği ile Portre modunu yeni bir seviyeye taşıyor, Portre modunu daha geniş bir görüş alanına sahip hale getiriyor.

Telefoto kamera, daha iyi fotoğraflar ve videolar için iPhone XS ile karşılaştırıldığında yüzde 40 daha fazla ışık yakalamak için daha büyük bir AE ‘/ 2.0 diyafram özelliğine sahip.

Yaratıcı ruhlar için ön kameradaki yeni TrueDepth sensörü, özçekimleri yakalamak için daha geniş bir görüş alanı sunuyor ve yeni nesil Smart HDR, daha doğal görünümlü fotoğraflar sağlar.

Etkileyici selfie videoları, saniyede 60 kareye kadar 4K video ve bu mükemmel “slofie” için 120 fps slo-mo kaydedebilen TrueDepth kamera ile yepyeni bir görünüm kazanıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up