Haberler

Linux for Microsoft Teams, artık genel önizlemede görüntüleniyor

0

Linux for yeni Microsoft Teams, işteki ve eğitim kurumlarındaki açık kaynak topluluğuna işbirliğini getirerek genel önizlemede yayımlandı. Uygulama, sohbet, video toplantıları, Office 365 belgelerindeki çağrı ve işbirliği ve iş süreçleri dahil olmak üzere ekiplerin tüm temel özelliklerini destekliyor.

Linux for Microsoft Teams, artık genel önizlemede görüntüleniyor

Genel bir önizleme olarak ilk sürümde bazı özelliklerin mevcut olmadığını veya doğru çalışmadığı görülebilir. Ancak Microsoft, Linux topluluğunu, Linux dağıtımları için Microsoft Teams of Linux’u indirmeleri, yüklemeleri ve gelecekteki sürümlerin geliştirilebilmesi için geri bildirim göndermeleri konusunda teşvik ediyor.

Linux for Microsoft Teams’in piyasaya sürülmesi, şirketin Linux’a başka bir yazılım getirmesi için bir adım olabilir. Öyle ki Microsoft, OneDrive depolamasının müşterinin talebine bağlı olarak Linux’a da gelebileceğini ima etti. Tüm Office365 paketi, talebin var olduğunu ve Microsoft Teams’in Linux’ta piyasaya sürülmesinin şirket için iyi bir test olabileceğini kanıtladığı için uzun vadeli bir olasılık.

En önemlisi de Microsoft, ekiplerin Temmuz ayında günlük 20 milyon aktif kullanıcısını geçtiğini açıkladı. Yatırımcılar kesinlikle Linux for Microsoft Teams’in Slack için doğrudan bir zorluk olduğuna inanıyor. Slack’ın hisse fiyatı bugün normal işlemlerde yüzde 3.2 düşüşle 22.25 dolar seviyesine geriledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up