Haberler

Automation Anywhere, Akıllı Belge İşlemeyi genişletmek için IQ Bot’u geliştirdi

0

Dünyanın tek web tabanlı ve bulut tabanlı RPA ile tümleşik Akıllı Belge İşleme (IDP) çözümü IQ Bot, hem bulut üzerinden hem de şirket içinde sunulan yeni sürümüyle AI tabanlı belge işleme yeteneklerini kullanıcılara genişletiyor.

Automation Anywhere, Akıllı Belge İşlemeyi genişletmek için IQ Bot’u geliştirdi

Çok sayıda önceden paketlenmiş kullanım durumu sayesinde kullanıcılar artık faturalar, satın alma emirleri, kredi uygulamaları, sigorta talepleri ve diğer birçok sektördeki belgeleri içeren iş süreçlerini otomatikleştirebilecek.

Yeni sürüm ayrıca kullanıcı arayüzünü 10 dili destekleyecek şekilde genişletiyor ve sigorta, sağlık talepleri vb. için pasaport ve endüstri standardı belgeler gibi kimlik belgelerinden çıkarılmasını sağlıyor.

IQ Bot’un en son sürümü, işletme kullanıcılarının yapay zeka ve makine öğrenmesini kolayca belge merkezli süreçleri kendi başlarına hızlı bir şekilde otomatik hale getirmelerini sağlayarak, otomasyon yolculuğunu daha da kolaylaştırıyor.

IQ Bot dünyanın en büyük bazı işletmelerinin 400’den fazlası tarafından da benimsendi. Yeni çözüm, kimlik belgeleri, İngilizce el yazısı metin ve endüstri standardı belgelerden veri çıkarma desteği ekliyor. Ayrıca RPA tümleşik platformu, müşterilere hem bulutta, Automation Anywhere Enterprise A2019 aracılığıyla hem de fatura işleme ve diğerleri gibi kullanım durumları için uçtan uca paketlenmiş çözümler sunuyor.

IQ Bot, belge işlemenin her adımında AI’dan yararlanırken belge geri beslemesinin otomasyonunu basitleştirerek insan geri bildirimlerinden de sürekli öğrenmeye devam ediyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up