Haberler

OPPO’nun akıllı cihaz yeniliği için 10 milyar dolarlık vizyonu

0

Oppo, 5G, yapay zeka, büyük veri ve artırılmış gerçeklik teknolojilerini yönlendirecek bir akıllı cihaz ekosistemi geliştirmek için 10 milyar dolarlık bir yol haritası çizdi. Şirket, duyuruyu Çin’in Shenzhen’deki INNO Günü’nde gerçekleştirdi ve büyük Ar-Ge yatırımlarını açıklamanın yanı sıra bir dizi ürün sergiledi.

Önümüzdeki üç yıl içinde OPPO, donanım, yazılım ve sistemlerde teknolojilerin yanı sıra 6G ile neler yapabileceklerini geliştirmek için 10 milyar dolarlık Ar-Ge bütçesini kullanacağını açıkladı.

Şirket 5G teknolojileri için üç ana strateji belirledi
  • Flash Charge gibi temel teknolojilerine odaklanarak dünya lideri teknolojileri daha da geliştirmeye devam edecek.
  • Ağ geçidi görevi gören akıllı telefonlarla çok portallı akıllı cihaz ekosistemi inşa etmeye yatırım yapacak.
  • Değişen müşteri taleplerini karşılamak için kullanıcı deneyimini yeniden düşünmeye, içerik ve hizmet tekliflerini optimize etmeye devam edecek.

2019 OPPO INNO’da, ‘Sınırların Ötesinde’ temasına odaklandı ve akıllı bağlantı çağında teknolojinin geleceğini tartışmak için uzmanları, ortakları ve önemli fikir liderlerini bir araya getirdi.

Etkinlikte OPPO, akıllı saatler, akıllı kulaklıklar, 5G Akıllı Ev yönlendirici, AR gözlükler, flaş şarj, 5G, görüntüleme ve yazılım optimizasyonu gibi alanlarda önemli teknolojik atılımlar da dahil olmak üzere çeşitli akıllı cihazları sergiledi.

OPPO, 5G yol haritasına önemli ölçüde yatırım yapmaya devam edeceğini ve müşterilerine daha fazla bağlantı, kişiselleştirme ve sürükleyici deneyimler sağlama yolunda ilerleyeceğini söyledi.

Bu, OPPO’nun 2020’de akıllı saatler, akıllı kablosuz kulaklıklar ve 5G akıllı ev yönlendiricileri (5G CPE) başlatmayı planlamasıyla 5G’nin potansiyelini ortaya çıkarmak için yeni cihazlar geliştirmeyi de içeriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up