Haberler

Zerto 8.0, Google ve VMware stratejik ortaklarıyla tanıtıldı

0

Zerto, stratejik ortaklarıyla hibrit ve çoklu bulut ortamları için olağanüstü durum kurtarma, veri koruma ve mobilite için Zerto 8.0’ı piyasaya sürdü. Bu sürüm, Google Cloud’un hizmet olarak VMware teklifi için Google Cloud’un Sürekli Veri Koruma (CDP) teknolojisine yeni destek sağlıyor.

Zerto 8.0, Google ve VMware stratejik ortaklarıyla tanıtıldı

Şirkete göre Zerto 8.0, Google Cloud’daki VMware’i destekleyerek kullanıcıların Google Cloud Platform’daki (GCP) yerel VMware iş yüklerini Zerto’nun önde gelen RTO’ları, RPO’ları ve iş yükü hareketliliği ile korumasına ve taşımasına olanak tanıyacak. Ayrıca, VMware vSphere Sanal Birimleri (vVols) ve Zerto’nun Yönetilen Servis Sağlayıcıları (MSP) için self servis kurtarma portalı ile genişletilmiş VMware vCloud Director (vCD) bağlantısı için destek sunuyor.

Microsoft Azure ile daha derin entegrasyon, Microsoft Hyper-V Gen 2 VM’leri için destek de içeriyor. Bu nedenle, şirket içi ortamlarında çalışan VM’ler için UEFI’den yararlanan kullanıcılar artık VM’leri eski biçimlere dönüştürmeye gerek kalmadan olağanüstü durumdan kurtarma hedefi olarak Microsoft Azure’u kullanabilirler.

Zerto 8.0 ile AWS Depolama Ağ Geçidi, bulut arşivi ve veri koruması için hedef site olarak kullanılacak. Şirket, yeni veri koruma yetenekleri, durum performansı ve korumalı iş yüklerinin kapasitesi ile raporlama için tek bir cam bölmeyle Sanal Koruma Gruplarının (VPG) değerini veri korumasına genişletiyor.

Zerto’nun Azure yönetilen disklerinin artımlı anlık görüntülerinin bir parçası olarak geri dönme işlevi artık tüm bölgelerde kullanılabilir ve kullanıcıların kritik işlemler için uyarı alması için öncelikli kritik uyarı ve özelleştirme görünümlerine sahip yeni birleşik uyarı yönetimi mevcuttur.

Dahası, kurum içinde veya bulutta kurumun korumalı ve korumasız ortamı için yeni etki analizi yeteneği kullanılabilir ve yeni kaynak planlaması kurumun korumasız VM’lerinin bir görünümünü sağlar.

Ayrıca, Zerto, genel bulutta yük devretme ve yapılandırma işlemlerini kolaylaştırmak için otomatik işletim sistemi yapılandırması, otomatik geri dönme yapılandırması ve daha fazlasını ekledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up