Makaleler

Mobil İmza ile Abonelik sayesinde kurumsal müşterilerimizin işlemleri artık çok hızlı ve kolay

0

Baycan Kaçan

Dijital çözümlere olan ihtiyaç pandemi ile birlikte çok daha net ortaya çıktı, temassız hizmet alabilmek artık her alanda kaçınılmaz hale geliyor. Gerek finans sektöründe gerek Telekom sektöründe uzaktan müşteri edinimi günümüzün en önemli ihtiyaçlarından biri oldu. Çeşitli işlemler için müşteriyle saha personelini buluşturmak artık hayatımızdan çıkıyor. 

Sahip olduğumuz teknolojiyle A’dan Z’ye müşterilerimizin hayatına dokunduğumuz her noktada, onları memnun etmek ve işlemlerini kolaylaştırmak için yenilikler üzerinde çalışıyoruz. Turkcell olarak yine öncü bir girişimde bulunarak, Türkiye’nin dijitalleşme odağına hizmet eden ve ülkemizde ilk defa uygulanacak olan “Mobil İmza ile Abonelik” çözümünü kurumsal müşterilerimiz için hayata geçirdik. 

Üstün teknolojik altyapımızı kullanarak hazır hale getirdiğimiz ve hızla yaygınlaştırmayı planladığımız “Mobil İmza ile Abonelik” çözümüyle, kurumsal müşterilerimize tüm evrak işlemlerinde en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bu yöntemle işlemlerini gerçekleştiren müşterilerimiz daha hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde evrak işlemlerini tamamlarken, büyük bir kâğıt israfının da önüne geçmiş oluyoruz. Uçtan uca dijital ilerleyen abonelik süreci sayesinde teması tamamen ortadan kaldırmış oluyoruz; kurumsal müşterilerimiz saha personelinin ziyaretini beklemeye gerek duymadan, dilediği an dilediği yerden abonelik sözleşmelerini imzalayabilme özgürlüğüne kavuşmuş oluyor.

Hızın ve güvenliğin önemli olduğu sektörlerin önde gelen firmalarından British American Tobacco, Denizbank, Eczacıbaşı, Man Türkiye, Şile Belediyesi, Volkswagen Doğuş Finans, Ziraat Bankası gibi “Mobil İmza ile Abonelik” çözümünü kullanmaya başlayan müşterilerimiz gün geçtikçe çoğalıyor ve oldukça memnun kalınan bu çözümümüzü tüm kurumsal müşterilerimize yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. İşlem sürelerini ciddi oranda azaltarak hepimizin zamandan tasarruf etmesine imkan verecek “Mobil İmza ile Abonelik” uygulaması, dijitalleşme adına kurumsal müşterilerimiz için önemli bir değer olacak.

Çok yakın zamanda işlem yelpazemizi de genişleteceğimiz bu sistem, şu anda kurumsal müşterilerimizin “Yeni Tesis ve Numara Taşıma“ işlemlerini kolayca yapılabilmelerini sağlıyor. Yeni teknolojilerde gerek kendi sektörümüzde gerekse teknolojinin yön verdiği diğer sektörlerde liderliğimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up