Makaleler

İş dostu YaaniMail ve HesApplı kurumlara neler sunuyor?

0

Gökhan Yüksektepe

Turkcell mühendislerinin geliştirdiği yerli e-posta platformu YaaniMail, Turkcell Veri Merkezi kalitesiyle kurumlara ve bireylere güvenli ve kesintisiz e-posta hizmeti sunuyor. 2020 yılında kullanıma açılan YaaniMail, bireylere olduğu gibi kurumlara da en güvenilir posta hizmetini sunmaya devam ediyor. Kurumlar tercihlerine göre, bulut üzerinden ya da yerinde kurulum hizmeti alarak servisten faydalanabiliyorlar. Gelişmiş güvenlik önlemleri ile kullanıcılarına hizmet veren platformun kurumsal müşterileri, @yaani uzantılı adresler alabildiği gibi kendi alan adlarını da kullanabiliyor. 

Kurumsal veya bireysel ihtiyaçlara uygun iOS, Android, Web ve Kurumsal Yönetim Paneli uygulamaları üzerinden kullanılan hizmet sayesinde takvim, kişiler ve görev gibi özellikler rahatlıkla kullanılabiliyor. E-postaların şifreli saklanabildiği, güvenlik duvarları ve siber saldırı merkezi ile sistemsel koruma sağlayan YaaniMail’de kullanıcılara internet adresi, cihaz veya hesap bazlı akıllı güvenlik önlemleri gibi özellikler sunuluyor. Böylece kullanıcılar güvenlik konusunda herhangi bir şüpheye düşmeden e-postalarını kullanabiliyor.

Kolay erişim ve sade tasarımıyla öne çıkan YaaniMail, kurumsal müşterilerinin en çok ihtiyaç duyduğu filtreleme, yasal metin, feragatname ve imza gibi araçları güvenilir, kolay ve ücretsiz bir şekilde sunuyor. Gönderi filtreleme özelliği sayesinde, kurumların özel verilerinin dışarı çıkması engelleniyor ve belirlenen kuralları içeren bilgiler, önce kullanıcı onayından geçiyor. Diğer e-posta platformlarının aksine güvenlik katmanından kullanıcılar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Başka birçok e-posta platformuyla uyumlu çalıştığı için kullanıcılar YaaniMail hizmetine kolay bir şekilde geçiş yapabiliyor. 

Kurumsal müşterilerine bulut üzerinden veya kurumun kendi lokasyonunda veri saklama imkânı tanıyan YaaniMail, Turkcell altyapısı ile kullanıcılarına 7/24 kesintisiz hizmet ve rakiplerinden çok daha uygun fiyat sunuyor.

2021’in başında kurumsal kullanıma açtığımız YaaniMail’den bugün 1000’in üzerinde firma fayda sağlıyor. Bireysel kullanıcı tarafında ise 1,2 milyon kullanıcıyı geçmiş bulunuyoruz. Hedefimiz servisimizi her geçen gün zenginleştirerek Türkiye’nin en çok tercih edilen e-posta platformu olmasını sağlamak. Bu doğrultuda, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.

HesApplı

Yine Turkcell mühendisleri tarafından geliştirdiğimiz bir diğer ürünümüz: HesApplı. HesApplı ile KOBİ’ler Turkcell’in satın alma gücünden yararlanarak avantajlar kazanırken KOBİ’lerin dijital dönüşümlerinde yanlarında oluyoruz. 

HesApplı, KOBİ ve kurumlarımızın masraf süreçlerini kolaylaştırıyor, anlaşmalı hizmet sağlayıcılardan indirim fırsatlarını ücretsiz olarak sunuyor. İlk olarak Petrol Ofisi ile yapılan iş birliği ile akaryakıt işlemlerindeki hem ıslak imza süreci ve doğrudan borçlandırma sistemi gibi bürokratik işlemleri ortadan kaldırıyor hem de hizmetlerde oluşturduğu kolaylıkla KOBİ’lere her kademede kazanç sağlıyoruz. Küçük işletmelerin Turkcell’in satın alma gücüyle tasarruf etmesine, süreçlerini kurumsal firmalarda olduğu gibi dijital platformlara taşıyarak hızlandırmasına hizmet ederken, KOBİ’lere daha verimli olma fırsatı sunuyoruz.

HesApplı akaryakıt modülü ile KOBİ’ler, araçlarından inmeden yüzde 4’ten başlayan ve araç sayısı, yakıt tüketimine göre artan özel indirim oranlarıyla akaryakıt alabiliyor. Ücretsiz bir platform olan HesApplı’yı vergi kimlik numarası sahibi olan tüm KOBİ’ler ve kurumlar hesappli.com adresinden kullanabiliyor. HesApplı’ya kaydedilen araçlar, sadece 1 saat içerisinde Petrol Ofisi istasyonlarından yakıt alımına başlayabiliyor.

2019 yılı sonlarında lanse ettiğimiz HesApplı’yı koronavirüs pandemi şartlarına rağmen 10 binden fazla kurum, 25 binden fazla aracı ile kullanıyor. Bu araçlar ile HesApplı üzerinden Petrol Ofisi istasyonlarında 100 milyon TL üzerinde bir akaryakıt alımı ve kurumlara da 5 milyon TL’den fazla indirim sağlandı.

HesApplı sadece akaryakıtta değil, oto yıkama işlemlerinde de kullanıcılara indirim sağlıyor. Anlaşmalı olduğumuz ooAutos firması ile 300’e yakın oto yıkama noktasında, platformdan alınan şifre ile %30’a varan indirim ile oto yıkama hizmeti alınabiliyor.

HesApplı’ya otopark, yemek, nakliye, sigorta vb. masraf tiplerini de ekleyerek kurumların tek bir platformdan masraf yönetmelerini sağlamaya ve dijitalleşmelerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up