HaberlerSİBER GÜVENLİK

Trustwave, güvenlik testlerini yöneten kontrol panelini tanıttı

0

Trustwave, kuruluşlara ve devlet kurumlarına farklı ortamlarda güvenlik tarama ve testlerini tek bir gösterge panosu üzerinden alma, uygulama ve tam olarak yönetme olanağı sağlayan kapsamlı bir portföy olan Trustwave Security Testing Services’i duyurdu.

İşaretle ve tıkla gezinme özelliği sayesinde kullanıcılar, işlenmemiş güvenlik açıklarını, kullanılabilir kodları veya kötü amaçlı faaliyetlerin kanıtlarını bulmak için kritik iş uygulamalarını tarayabilir.

Trustwave, güvenlik testlerini yöneten kontrol panelini tanıttı

Ağ, uygulama ve veri tabanı zayıflıklarını ve siber saldırılara karşı esnekliğini değerlendirmek için gerektiğinde standart veya yüksek oranda kişiselleştirilmiş penetrasyon testleri planlanabiliyor. Buna ek olarak şirketler ağ ve web güvenlik açığı taramalarını çalıştırabiliyor ve şirket içi veya bulut veya karma ortamlarda bulunan şirket varlıklarını haritalandırmak ve kategorilere ayırmak için sınırsız keşif taramaları yapabiliyor.

Trustwave Güvenlik Test Hizmetleri, kurumun harekete geçirilebilir tehdit zekası ve global bir güvenlik uzmanları ekibi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik kaynağına bağlanan bulut tabanlı bir uygulama olan Trustwave Fusion platformu üzerine kurulu. Bir gösterge panosu aracılığıyla kuruluşlar, test etme ve tarama hizmetleri ve gerektiğinde ölçeklendirilebilecek güvenlik personeli kataloğuna erişebiliyor.

Şirketler çoklu bulut ortamlarına geçerken ve veri odaklı karar verme için gerekli uygulamaları ve teknolojileri benimsediklerinde saldırı yüzeyi hızla genişlemeye devam ediyor. İşletmeler, güvenlik testlerini uygulaması ve yönetimi kolay hale getirerek, karmaşıklıkları ne kadar büyürse büyüsün risk üzerinde derin görünürlük sağlıyor. 

Trustwave güvenlik testleri ayrıca etik korsanlık, tehdit avlama, adli araştırmalar ve güvenlik araştırmaları konusunda uzman bir ekip olan Trustwave SpiderLabs tarafından yönetiliyor. Bu uzmanlar, rakiplerin onlara fayda sağlaması için güvenlik zayıflıklarını araştırıyor ve çözüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up